Σβεντ: «Μου άρεσε ο Μπαρτζώκας - Δύσκολα προσεγγίζεις τον Ιτούδη»

Δηλώσεις σε ρωσικό Μέσο παραχώρησε ο Αλεξέι Σβεντ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Ιτούδη. 

Σβεντ: «Μου άρεσε ο Μπαρτζώκας - Δύσκολα προσεγγίζεις τον Ιτούδη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Αλεξέι Σβεντ, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ρώσος γκαρντ μίλησε σε ρωσικό Μέσο, τονίζοντας:

«Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί.

Για τις διαφορές ανάμεσα στον νέο προπονητή της ΤΣΣΚΑ, Εμίλ Ραΐκοβιτς και τον πρώην Δημήτρη Ιτούδη: «Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα