Ιτούδης: «Η Εφές είναι καλύτερη από μας αυτή τη στιγμή»

Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Εφές

Ιτούδης: «Η Εφές είναι καλύτερη από μας αυτή τη στιγμή»

Η Εφές επικράτησε άνετα (71-62) της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Άγκυρα, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Τουρκία. Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Αναντολού και τόνισε πως πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα του:

«Συγχαρητήρια στην Εφές. Ήταν καλύτερη από μας απόψε και άξιζε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε τη διαφορά, αλλά η Εφές είχε συνέχεια το προβάδισμα και έδινε τον ρυθμό στο ματς. Η Εφές είναι καλύτερη από μας αυτή τη στιγμή, το πλεονέκτημά τους είναι πως παίζουν μαζί εδώ και πέντε χρόνια, ενώ έχουν προσθέσει και πολύ ταλέντο στην πορεία. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και ο χρόνος δεν είναι φίλος μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά όσο υπάρχει θέληση, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το γεγονός ότι δεν τα παρατήσαμε δείχνει καλό χαρακτήρα. Ήταν για μας ένα καλό μάθημα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Γι’ αυτούς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα».