Τζανόντ Νότε: «Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο του Άρη»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Τζανόντ Νότε στο επίσημο site της ΚΑΕ Άρης ενόψει της αναμέτρησης για το FIBA Europe Cup κόντρα στη Γουλβς.

Τζανόντ Νότε: «Θα τα δώσουμε όλα για τον κόσμο του Άρη»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (27/9) τη λιθουανική Γουλβς στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας και ο νέος άσος του «κιτρινόμαυρων», Τζανόντ Νότε, παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο site της ΚΑΕ.

Ο απόφοιτητος του πανεπιστημίου του Αρκάνσα δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας, τονίζοντας τη βοήθεια το κόσμου που θα σταθεί στο πλευρό του Αμερικανού σκόρερ και των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτά πάνω στα οποία δουλεύαμε όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα είχαμε σκαμπανεβάσματα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε μία νέα ομάδα, αρκετά πράγματα είναι καινούργια για μας τους πιο νεαρούς. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να «βρισκόμαστε» στο παρκέ όλο και περισσότερο»

Για τη Γουλβς: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Δε σκέφτομαι αν υπάρχει διαφορά μπάτζετ ή οτιδήποτε τέτοιο. Πρέπει κι αυτοί να… δέσουν τα κορδόνια τους και να βγουν στο γήπεδο, όπως κι εμείς. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το κόσμο του Άρη που θα είναι στο γήπεδο: «Χαίρομαι που θα έχουμε συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».