Σταυρόπουλος: «Οι διαπραγματεύσεις έγιναν σαν να ήταν ελεύθεροι οι παίκτες»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για τα νέα αποκτήματα της Αρμάνι Μιλάνο. 

Σταυρόπουλος: «Οι διαπραγματεύσεις έγιναν σαν να ήταν ελεύθεροι οι παίκτες»

Ο GM της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για τα νέα αποκτήματα των Ιταλών.

Αναλυτικά όσα είπε στο πλαίσιο της παρουσίασης των Κέβιν Πάνγκος, Γιόχαν Βόιγκτμαν, Ντεσόν Τόμας και Στέφανο Τονούτ:

Για τους τέσσερις παίκτες που παρουσίασε η Αρμάνι Μιλάνο: «Ο καθένας έχει χαρακτηριστικά που είναι πολύ βασικά για εμάς. Ο Κέβιν Πάνγκος έχει το... χάρισμα, την ηγετικότητα, ο Τόμας είναι πολύπλευρος πάνω στο παρκέ και μπορεί να πάρει δύο ρόλος, το ίδιο ισχύει και για τον Βόιγκτμαν, που είναι ψηλός αλλά σουτάρει καλά. Και μην ξεχνάμε και τον Τονούτ, που ακολουθούμε εδώ και καιρό. Είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας».

Για τις διαπραγματεύσεις με τον Πάνγκος και τον Βόιγκτμαν και την «εμπλοκή» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Οι διαπραγματεύσεις έγιναν σαν να ήταν ελεύθεροι οι παίκτες. Μετά περιμέναμε τις αποφάσεις της FIBA. Δυστυχώς, στην περίπτωση του Βόιγκτμαν καθυστέρηση λίγο παραπάνω η διαδικασία. Πράγματι, θα χρειαζόμασταν ένα πιο γρήγορο σύστημα. Όμως, είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να δουλεύουμε μαζί τους πλέον».

Για τη θέση «1» με τους Πάνγκος - Ναζ Μήτρου Λονγκ: «Ο Κέβιν μας φέρνει την ενέργεια και την ικανότητά του να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Ο Ναζ έχει θέληση και αποφασιστικότητα, όπως έδειξε στην Μπρέσια. Είναι νέος και θα τα πάει καλά. Κατά την άποψή μου, κάναμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές».