Παραμένει στον πάγκο της Σλοβενίας ο Σέκουλιτς παρά τον αποκλεισμό - εκθρόνιση από τους Πολωνούς!

Η Εθνική Σλοβενίας θα συνεχίσει με τον Αλεξάντερ Σέκουλιτς στην τεχνική της ηγεσία παρότι η κάτοχος του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ αποκλείστηκε από τους Πολωνούς στα προημιτελικά του τρέχοντος.

Παραμένει στον πάγκο της Σλοβενίας ο Σέκουλιτς παρά τον αποκλεισμό - εκθρόνιση από τους Πολωνούς!

Η Πολωνία... αποκαθήλωσε την Σλοβενία στον τελευταίο, χρονικά, προημιτελικό και δεν επέτρεψε στην κάτοχο του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ να υπερασπιστεί, περαιτέρω, τα «σκήπτρα» της.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει και το τέλος της ...διαδρομής για τον Αλεξάντερ Σέκουλιτς στον πάγκο των Βαλκάνιων αφού ο, πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας. Ματέι Έρτζαβετς, στήριξε, τον προπονητή, με δηλώσεις του, παρά το γεγονός ότι δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες:

«Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Είναι εξαιρετικός προπονητής και - επαναλαμβάνω - έχει συμβόλαιο. Άρα αυτή η δήλωση είναι αναμενόμενη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρτζαβετς, για να προσθέσει:

«Μετά το τέλος μίας διοργάνωσης χρειάζεται ανάλυση. Ακόμα και αν κατακτούσαμε το τρόπαιο θα ήταν απαραίτητο να συμβεί αυτό. Είμαστε λυπημένοι, απογοητευμένοι. Μετά το παιχνίδι καθίσαμε στον κήπο για ώρα. Μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε την ήττα. Όλοι μας. Παίκτες, επιτελείο και διοίκηση».