Μπολομπόι: «Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια»

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόελ Μπολομπόι μίλησε για τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και το δεύτερο φιλικό της Δευτέρας (12/9, 20.30). 

Μπολομπόι: «Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Φενέρμπαχτσε με 74-66, στο πρώτο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά τη Δευτέρα (12/09, 20.30) και πάλι επί τουρκικού εδάφους.

Σημάδια προόδου παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο νικηφόρο φιλικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Τζόελ Μπολομπόι.

«Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε», δήλωσε αρχικά ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επόμενο φιλικό με την τουρκική ομάδα:

«Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».