Χεζόνια: «Με ήθελε ξανά ο Παναθηναϊκός κι η Παρτιζάν, αλλά είχα κλείσει, ήδη, στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Ο Μάριο Χεζόνια αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν από τον Παναθηναϊκό (που όπως είπε είναι η «αγαπημένη του ομάδα») για να επιστρέψει, αλλά κι από την Παρτιζάν, άλλα είχε ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Χεζόνια: «Με ήθελε ξανά ο Παναθηναϊκός κι η Παρτιζάν, αλλά είχα κλείσει, ήδη, στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

Στο περιθώριο της συμμετοχής του με την Κροατία στο Eurobasket 2022 o Mάριο Χεζόνια προέβη σε αποκαλύψεις του τι προηγήθηκε της ανακοίνωσης του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είπε ο Βαλκάνιος φόργουορντ, στο «basketnews.com» τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός, για να επιστρέψει, αλλά κι η Παρτιζάν, «αλλά είχα ήδη συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης‘.

«Είναι αλήθεια ότι με προσέγγισαν ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν, αλλά ήταν αργά, είχα συμφωνήσει με την Ρεάλ. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε πολύ, είτε είμαι στην ομάδα είτε όχι. Με προσέγγισαν, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

Κλείνοντας μάλιστα το θέμα, ο Κροάτης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χαλάσει η σχέση του με την ομάδα, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του, για τον τρόπο που αποχώρησε πέρυσι (2021) το καλοκαίρι:

«Οπαδοί από κάθε ομάδα λένε άσχημα πράγματα για μένα, αλλά όχι οπαδοί του Παναθηανϊκού. Έχουμε μία ξεχωριστή σύνδεση και πέρασα χρόνο μαζί τους όταν ήμουν στην Αθήνα. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είναι η αγαπημένη μου ομάδα, δεν χρειάζεται να κρύψω τα συναισθήματά μου. Είμαι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, τώρα και θέλω να νικήσω με αυτήν».