Τόμιτς: Γιατί πήρα τον Περπέρογλου στον Ερυθρό Αστέρα

Στη media day του Ερυθρού Αστέρα, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Τόμιτς: Γιατί πήρα τον Περπέρογλου στον Ερυθρό Αστέρα

Μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, ο Μίλαν Τόμιτς άφησε τους «ερυθρόλευκους» για τον Ερυθρό Αστέρα. Στην καθιερωμένη media day της φετινής χρονιάς ο Σέρβος προπονητής μίλησε για τους στόχους της ομάδας σχολιάζοντας πως δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup ενώ τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα στο σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα που δεν αρκείται στη συμμετοχή σε Αδριατική λίγκα και Eurocup. Τη φετινή σεζόν θα πρέπει να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε καλή χημεία και να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε να δούμε που θα καταλήξουμε. Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί για το Eurocup, αλλά πιστεύω ότι είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Για το σύνολο που έχει δημιουργήσει: «Είμαι 100% ικανοποιημένος με τις μεταγραφές. Γνωρίζω τον Περπέρογλου πολύ καλά, από τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό. Είναι ένας έμπειρος παίκτης με πολλές παραστάσεις, ενώ έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια. Οπότε ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσουμε για εκείνον. Τον Μπίλι Μπάρον τον παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια, ενώ είμαι επίσης ευχαριστημένος με τους Φαγιέ και Ράγκλαντ. Αυτή την στιγμή, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό που θέλω είναι να δημιουργήσω μία οικογένεια».