Ανακοίνωσε την απόσυρση του ο Γκουστάβο Αγιόν

Ο Μεξικανός σέντερ σε ηλικία 37 ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, έχοντας κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωσε την απόσυρση του ο Γκουστάβο Αγιόν

Την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Αγιόν. Ο 37χρονος Μεξικανός σέντερ, έχει κατακτήσει δις την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως δεν είναι πλέον σε κατάσταση για να ανταπεξέλθει.

«Σε όλη την καριέρα μου, έμαθα να προστατεύω το κορμί μου, πότε έπρεπε να ήταν αποτελεσματικό και πότε όχι. Χρειάζομαι περισσότερες από 24 ώρες για να επανέλθω, μετά από ένα ματς. Αποσύρομαι γεμάτος και έχοντας ένα καλό επίπεδο ως παίκτης

Απομένει μόνο ένα φιλικό προς τιμήν του και τότε θα είναι με κάθε επισημότητα στην άλλη πλευρά του παρκέ. Εκτός από τις τέσσερις γραμμές. Ο Αγιόν πέρασε τέσσερα χρόνια στο NBA, φορώντας τις φανέλες των Νιου Όρλεανς Χόρνετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς, προτού αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον πρόσθεσε στο ρόστερ της και δεν έκανε λάθος. Μαζί με την ισπανική ομάδα, ο Μεξικανός σέντερ κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες, τέσσερα πρωταθλήματα, ένα διηπειρωτικό, 3 Κύπελλα και δύο Super Cup.