Χάινς για Δημητρόπουλο: «Νόμιζα ότι είναι μεθυσμένος, δύο μήνες μετά έπαιζα στον Ολυμπιακό»

Την ιστορία από την πρώτη του γνωριμία με τον Γιώργο Δημητρόπουλο σε μπαρ του Μπάμπεργκ ανέβασε στα social media o Κάιλ Χάινς.

Χάινς για Δημητρόπουλο: «Νόμιζα ότι είναι μεθυσμένος, δύο μήνες μετά έπαιζα στον Ολυμπιακό»

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Δημητρόπουλου σκόρπισε θλίψη στον κόσμου του μπάσκετ και του αθλητισμού εν γένει.

Ο γνωστός ατζέντης ήταν μάλιστα ο λόγος που ο Κάιλ Χάινς μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από τη Μπάμπεργκ τo 2011.

Ο σέντερ της Αρμάνι μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με την πρώτη γνωριμία του στο πάρτι της κατάκτησης του πρωτάθληματος Γερμανίας με τη Μπάμπεργκ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έγραψε χαρακτηριστικά πως όταν ο Έλληνας ατζέντης του είπε πως του χρόνου θα αγωνίζεται με τους «ερυθρόλευκους», θεώρησε πως είναι μεθυσμένος... Όμως δύο μήνες μετά ήταν παίκτης του Ολυμπιακού!

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Κάιλ Χάινς:

«Συνάντησα τον Γιώργο για πρώτη φορά στο Μπάμπεργκ, στο πάρτι για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος. Ήταν στο μπαρ και μου συστήθηκε ως ο Έλληνας εκπρόσωπος της Octagon. Αμέσως μετά, μου είπε ότι θα με πάει την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Έλεγα στον εαυτό μου ότι ο τύπος ήταν πολύ μεθυσμένος.

Ήθελα να πιω αυτό που είχε πάρει, διότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Ολυμπιακός να πάρει εμένα. Τελικά, δύο μήνες μετά, έπαιζα στον Ολυμπιακό. Τέτοιος τύπος ατζέντη ήταν. Έκανε το απίθανο πιθανό.

Στη διάρκεια των επόμενων δύο χρόνων στην Ελλάδα, μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς του. Ήταν πραγματικά μοναδικός και θα μας λείψει. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».