Τζορτζ Πάπας: Το κάρφωμα που έγινε viral και η φανέλα του Ολυμπιακού από πιτσιρικάς! (pic, vid)

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ των «ερυθρόλευκων» Τζορτζ Πάπας είχε γίνει viral πριν από τρία χρόνια λόγω αμφιλεγόμενου καρφώματος στο φινάλε ενός αγώνα, ενώ έχει μία φωτογραφία του με φανέλα του Ολυμπιακού σε μικρή ηλικία!

Τζορτζ Πάπας: Το κάρφωμα που έγινε viral και η φανέλα του Ολυμπιακού από πιτσιρικάς! (pic, vid)

Το όνομά του δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα, ωστόσο ένα βίντεό του ήταν αρκετό για να γίνει viral πριν από τρία χρόνια.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Πάπας, τον νεοαποκτηθέντα γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος σε αγώνα του με τους Monmouth Hawks το 2019 είχε προβεί σε μια ενέργεια που θεωρείται απαγορευτική από τους άγραφους κανόνες του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 110-55 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς, με έναν αντίπαλο να ντριμπλάρει απλά για να περάσει ο χρόνος και να λήξει η αναμέτρηση. Ο 24χρονος -γεννημένος στο Νιου Τζέρσεϊ- ομογενής γκαρντ, όμως, είχε... διαφορετική άποψη.

Ο Πάπας έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλό του και κάρφωσε στον αιφνιδιασμό, δεχόμενος μάλιστα και τεχνική ποινή γιατί πήγε στο πρόσωπο του άλλου παίκτη που προσπάθησε να τον κόψει!

Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε αν το είχε μετανιώσει, απάντησε ευθαρσώς: «Μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται αντιαθλητικό, αλλά δεν συμφωνώ. Εκείνοι δεν σταμάτησαν να καρφώνουν, ενώ κέρδιζαν με 40. Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να το έκανα, θα το ξανάκανα. Απλά δεν θα είχα την ίδια αντίδραση μετά».

Πέραν τούτων, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Τζορτζ Πάπας έχει μια φωτογραφία του από μικρή ηλικία, στην οποία φοράει τη φανέλα της νυν ομάδας του, του Ολυμπιακού! Δείτε τη σχετική φωτό: