ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα προετοιμασίας του

Αντίστροφα μετράει η έναρξη της προετοιμασίας του μπασκετικού ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα προετοιμασίας του

Η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco μετράει αντίστροφα, με τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο να απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης, μιας και την Δευτέρα 22 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της ομάδας.

Από την Τρίτη 16/8 μέχρι και το Σάββατο 20/8, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αφίξεις όλων των νέων αποκτημάτων του Δικεφάλου, ενώ σε αυτό το διάστημα οι παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες προπονήσεις στο PAOK Sports Arena.

Ο Yannick Franke που συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Εθνικής Ολλανδίας, θα ενσωματωθεί με την ομάδα τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Eurobasket.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης, θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη προκειμένου να παρακολουθήσει 16-18/8 το ετήσιο σεμινάριο των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στο Basketball Champions League.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.