Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί Χαραλαμπόπουλο

Το project Χαραλαμπόπουλος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά θα ασχοληθούν στο μέλλον με την περίπτωση του, καθώς το ρόστερ φέτος είναι γεμάτο στο "3" και στο "4". 

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί Χαραλαμπόπουλο

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Το project του 21χρονου φόργουορντ, ο οποίος διέπρεψε με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.

Η περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου θα απασχολήσει τους "ερυθρόλευκους", αλλά στο άμεσο μέλλον. Όχι τώρα. Άλλωστε, το ρόστερ του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή είναι γεμάτο στις θέσεις των φόργουορντ. Στο "3" υπάρχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Τίμα και Αξέλ Τουπάν, ενώ στο "4" βρίσκονται στην ομάδα οι Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στο ρόστερ, ούτε θα βοηθούσε τον αθλητή να έχει τον ρόλο του "τέταρτου" σε δύο θέσεις.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του στην ερχόμενη σεζόν, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα (πιθανότατα στο Λαύριο), είτε στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός θα παρακολουθεί την πορεία του και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή, θα ασχοληθεί "ζεστά" με την περίπτωση του.