Λάνγκφορντ: «Νιώθω σαν να είμαι 25 ετών»

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε σε συνέντευξη του πως ναι μεν είναι 35 ετών, αλλά τόνισε πως από θέμα φυσικής κατάστασης, αισθάνεσαι λες και είναι 25 ετών.

Λάνγκφορντ: «Νιώθω σαν να είμαι 25 ετών»

Για το πως νιώθει από θέμα φυσικής κατάστασης, από πλευράς πως είναι 35 ετών: "Νιώθω υπέροχα. Αισθάνομαι σαν να είμαι 25-26 χρονών. Το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να αντέξω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Euroleague σχετικά εύκολα. Επιπλέον, ξεκουράστηκα αρκετά μετά τη σεζόν στην Κίνα, κάτι που μου επέτρεψε να περάσω πολύ χρόνο με την οικογένειά μου. Ως εκ τούτου, πηγαίνω στην Αθήνα σε εξαιρετική διάθεση".

Για τους στόχους που έχει με την ομάδα του Παναθηναϊκού: "Πέρασα σχεδόν όλη μου η καριέρα ήταν σε ομάδες της EuroLeague, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να παίξω σε ένα Final Four. Στον ΠΑΟ έχω την ευκαιρία να το διορθώσω αυτό. Έχουμε πολύ ισορροπημένη ομάδα, ικανή να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης. Και εκεί, αν η τύχη είναι με το μέρος μας, ίσως κατακτήσουμε και τον τίτλο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα ομάδα μου, να σκοράρω πολύ και είμαι χρήσιμος στο παρκέ ανεξάρτητα από το χρόνο συμμετοχής".

Για τις συζητήσεις που έχει κάνει με το προπονητή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ:"Είχαμε μια συζήτηση σχετικά με το ρόλο μου και ο προπονητής ξέρει πώς να αξιοποιήσει τα δυνατά μου στοιχεία. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Ο Χαβιέρ είναι ένας πολύ έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που έχει κατακτήσει την EuroLeague και αρκετούς τίτλους στην Ισπανία με τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι μπορώ να μάθω κάτι από αυτόν".