Zενίτ: Αποχώρησε ο Πουσκόφ ύστερα από 6 χρόνια

Ο Αντόν Πουσκόφ αποχώρησε από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ύστερα από 6 χρόνια - Το ξεχωριστό ρεκόρ που έχει με την ομάδα.

Zενίτ: Αποχώρησε ο Πουσκόφ ύστερα από 6 χρόνια

Μετά από έξι χρόνια στη Ζενίτ, ο Αντόν Πουσκόφ, αποχαιρέτησε τη ρωσική ομάδα. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου σέντερ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

«Σε ευχαριστούμε για τα έξι χρόνια που ταξίδεψες μαζί μας,» ανέφερε η Ζενίτ στη σχετική ανακοίνωση προσθέτοντας: «Ο αριθμός των αγώνων που έδωσε με τη φανέλα της Ζενίτ έχει σπάσει προ πολλού όλα τα ρεκόρ και είναι απίθανο να ξεπεραστεί στο εγγύς μέλλον. Ως μέλλον της οικογένειάς μας, ο Αντόν αναδείχτηκε τρεις φορές τρίτος στη United League, ενώ κατέκτησε τον τίτλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Ο Πουσκόφ είχε περισσότερες από 250 αναμετρήσεις με τη Ζενίτ, εκ των οποίων οι 100 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπρόσθετα, ο Αντόν ήταν ο αγαπημένος του φίλαθλου κοινού που του έδειχνε με κάθε τρόπο την ειλικρινή αγάπη του. Ο Αντόν είναι παράδειγμα αφοσίωσης στην ομάδα».