Ερυθρός Αστέρας: «Μήνυμα» σε Ράντονιτς που απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση για τον Ράντονιτς, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Ερυθρός Αστέρας: «Μήνυμα» σε Ράντονιτς που απασχολεί τον Παναθηναϊκό

Διορία μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει δώσει στον Ντέγιαν Ράντονιτς ο Ερυθρός Αστέρας, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχει κατατεθεί.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις, περιμένοντας την τελική απόφαση του 52χρονου τεχνικού και σε περίπτωση που εκείνος απαντήσει αρνητικά στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αναμένεται να κάνει την κίνησή του.

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο για να αποτραπούν οι φημολογίες και η δημοσίευση αναληθών πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζουν κάποια ΜΜΕ ότι ο κόουτς Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».

Η πρόταση είναι αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας συζητήσεων που είχαμε μέσα στην σεζόν, ειδικά μετά το τέλος του σερβικού πρωταθλήματος και αφορά συνεργασία δύο χρόνων. Περιμένουμε την απάντησή του Ντέγιαν Ράντοντσιτς μέχρι το τέλος της προθεσμίας που του θέσαμε, η οποία είναι 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενημερώσει τον κόσμο λεπτομερώς για ό,τι έχει συμβεί, ξεκινώντας από τα οικονομικά δεδομένα και θα το κάνει και για το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων, όταν είναι ο σωστός χρόνος», αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας στην ανακοίνωσή του.