Ο Τουπάν πήρε την φανέλα του Παπαπέτρου

Ο Αξέλ Τουπάν επέλεξε τον αριθμό "6" και με αυτόν τον τρόπο πήρε την φανέλα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Το "14" διάλεξε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ενώ ο Γιάνις Τίμα θα αγωνίζεται με το "2" στην πλάτη. 

Ο Τουπάν πήρε την φανέλα του Παπαπέτρου

To VIDEO που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός... μαρτύρησε τους αριθμούς στις φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζονται ενόψει της ερχόμενης σεζόν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "ερυθρολεύκων". Τα νούμερα αναγράφονται στα ερμάρια του κάθε αθλητή.

Ο Γάλλος φόργουορντ, Αξέλ Τουπάν, όπως φαίνεται στην εικόνα, επέλεξε να αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν με τον αριθμό "6", δηλαδή με την φανέλα που έπαιζε την προηγούμενη χρονιά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ διάλεξε το αγαπημένο του "14", με το οποίο αγωνίζεται σε ολόκληρη την καριέρα του (τόσο στον Άρη, όσο και στην Μπαρτσελόνα), ενώ ο Λετονός φόργουορντ, Γιάνις Τίμα, φαίνεται να επέλεξε τον αριθμό "2".

Ο Ζαλ ΛεΝτέι αναμένεται να έχει προτιμήσει το "32", αριθμό με τον οποίο συνήθως αγωνιζόταν στην καριέρα του, ενώ ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος έπαιζε με το "3" πέρσι στην Παρτιζάν. Να τονίσουμε πως αλλαγή στον αριθμό της φανέλας έχει κάνει ο Δημήτρης Αγραβάνης. Άφησε το "10" και πλέον θα παίζει μπάσκετ έχοντας το "21" στην πλάτη.