«Μαγεία» ο Ματσιγιάουσκας και στα 42 του χρόνια (vid)

Ο μεγάλος άτυχος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Άρβιντας Ματσιγιάουσκας έδειξε ότι η τέχνη του σκόρερ δεν ξεχνιέται όσα χρόνια κι αν περάσουν

«Μαγεία» ο Ματσιγιάουσκας και στα 42 του χρόνια (vid)

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Άρβιντας Ματσιγιάουσκας αποθεώθηκε από πάνω από 7.000 οπαδούς στο «αντίο» των αδερφών Λαβρίνοβιτς από την ενεργό δράση.

Ο «Μάτσας» έδειξε ότι η τέχνη του σουτ δεν ξεχνιέται και πέτυχε 11 πόντους σε μία περίοδο, χωρίς να χάσει σουτ, στο φιλικών προς τιμήν του Κσιστόφ και του Ντάριους Λαβρίνοβιτς, των δίδυμων αδερφών που σταμάτησαν φέτος το μπάσκετ σε ηλικία 42 ετών.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν πολλοί ακόμη γνωστοί παίκτες, όπως οι Λίνας Κλέιζα, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Παούλιους Γιανκούνας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Σαούλιους Στομπέργκας, Ρενάλντας Σεϊμπούτις και Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Ματσιγιάουσκας έκλεψε όμως την παράσταση και θύμισε στους φίλους του Ολυμπιακού τις μεγάλες στιγμές, την πολύ μεγάλη ατυχία του όταν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά και την απορία όλων για το τι θα συνέβαινε αν δεν είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα στη διετία του (2006-08) στον Πειραιά.