Αποχαιρέτησε τη Βίρτους ο Σενγκέλια

Το δικό του «ευχαριστώ» στη Βίρτους Μπολόνια και τους φιλάθλους της είπε ο Τόρνικε Σενγκέλια, μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών του δείχνοντας πως δεν θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα

Αποχαιρέτησε τη Βίρτους ο Σενγκέλια

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Βίρτους Μπολόνια, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στη σειρά των τελικών από την Αρμάνι Μιλάνο, και ο Τόρνικε Σενγκέλια ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα συνεχίσει εκεί.

Ο έμπειρος φόργουορντ μετακόμισε τον Μάρτιο στη Βίρτους, μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη βοήθησε να κατακτήσει το Eurocup, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για την επιστροφή στην EuroLeague.

Ακόμη παραμένει άγνωστο το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος, καθώς υπάρχουν φήμες ότι εξετάζει και το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στο ΝΒΑ.

Το μήνυμα του Γεωργιανού φόργουορντ:

«Προς όλους τους συμπαίκτες μου, προπονητές, σταφ και όλο τον οργανισμό της Βίρτους Μπολόνια, σας ευχαριστώ! Είμαι ευγνώμων για την εξαιρετική ευκαιρία και όλη τη βοήθεια και στήριξη που έλαβα από εσάς!

Προς όλους τους φιλάθλους, σας ευχαριστώ για τα θερμά και θετικά μηνύματά σας, για την απεριόριστη στήριξη και σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω ένας από εσάς! Απόλαυσα κάθε μέρα που ήμουν μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας!».