Το μήνυμα του Σπανούλη για το "τέλος" του Ναβάρο

Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε τον θαυμασμό του, αλλά και για τον σεβασμό του στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ύστερα από την ανακοίνωσή του Ισπανού γκαρντ πως σταμάτησε το μπάσκετ

Το μήνυμα του Σπανούλη για το "τέλος" του Ναβάρο

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμετώπισε δεκάδες φορές τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, είτε σε συλλογικό επίπεδο, είτε με την Εθνική μας ομάδα, στις ιστορικές αναμετρήσεις κόντρα στην Ισπανία σε κορυφαίο επίπεδο. Ήταν αρκετές φορές που ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον νίκησε, αλλά υπήρξαν και παιχνίδια στα οποία έχασε.

Μεταξύ τους υπήρχε ανέκαθεν αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Στην είδηση πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποφάσισε να τερματίσει την τεράστια και πλούσια καριέρα του, ο Βασίλης Σπανούλης με μήνυμα του στο instagram, εξέφρασε το θαυμασμό του στον σπουδαίο Ισπανό γκαρντ, ανεβάζοντας και μία σχετική φωτογραφία που έβγαλαν μαζί στο ΣΕΦ.

Οι δυο τους μοιράζονται και τις δύο πρώτες θέσεις των κορυφαίων σκόρερ στην EuroLeague, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε τα εξής: "Congratulations juan carlos for a legendary career !!! Respect !". Δηλαδή, συγχαρητήρια Χουάν Κάρλος για την θρυλική καριέρα σου. Σεβασμός!

Congratulations juan carlos for a legendary career !!! Respect !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) στις