Παπαπέτρου: «Όσοι αποδοκίμασαν τον Γιαννακόπουλο κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό»

Για όλα μίλησε στην ΕΡΤ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου. 

Παπαπέτρου: «Όσοι αποδοκίμασαν τον Γιαννακόπουλο κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου καταδίκασε τις ύβρεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από μερίδα οργανωμένων του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς με τη Λάρισα.

Για τη σειρά με την Λάρισα: «Ήταν μία περίεργη μέρα, ένα περίεργο ματς, μια έντονη σειρά. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και στην Λάρισα. Έχουν παίξει πολύ ωραίο μπάσκετ. Βγάζουν υγεία μέσα στο γήπεδο, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι κάτι πολύ ωραίο αυτό που έκαναν».

Για την νοοτροπία του Παναθηναϊκού στο Game 5: «Αντιδράσαμε, σίγουρα. Παίξαμε πιο δυνατά, στο επίπεδό μας. Εννοώ από άποψη ενέργειας και προσπάθειας. Βγάλαμε θέληση και εγωισμό, θέλουμε να τα πάρουμε και στους τελικούς μαζί μας αυτά».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι μια περίεργη κατάσταση, δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω πώς είναι. Οι γιατροί στην ομάδα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, με έχουν βοηθήσει. Είμαι καλά».

Για τη σειρά των τελικών: «Μπαίνουμε ως αουτσάιντερ, κακά τα ψέματα. Πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις και να ετοιμαστούμε για τη σειρά».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω ότι όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος, ήρθε στο γήπεδο. Είχαμε τη στήριξή του στο γήπεδο μετά από δύο χρόνια. Μας δίνει δύναμη και τεράστια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος με απεριόριστη προσφορά στον σύλλογο.

Θέλω να μιλήσω και για μια μικρή μερίδα κόσμου που αποδοκίμασε τον ερχομό του. Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό αυτή η μικρή μερίδα και πρέπει να απομονωθεί. Τα λέω από την καρδιά μου αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κυνηγάμε σαν γροθιά όσα αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και η ομάδα και οι προπονητές χάρηκαν που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας από απόσταση αυτά τα δύο χρόνια. Χαρήκαμε που τον είδαμε πάλι στο γήπεδο