Γαλατασαράι: Με τον Πιστιόλη και του χρόνου

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Γαλατασαράι Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ αποκάλυψε πως η τουρκική ομάδα θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Πιστιόλη στον πάγκο της και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Γαλατασαράι: Με τον Πιστιόλη και του χρόνου

Την παραμονή του Ανδρέα Πιστιόλη στον πάγκο της Γαλατασαράι και την επόμενη σεζόν, επιβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ.

«Ο Ανδρέας Πιστιόλης ήταν ένα ρίσκο που πήραμε, καθώς δεν είχε τόσο μεγάλη εμπειρία στο παρελθόν. Με τον συγκεκριμένο είχαμε συνεργαστεί στην Μπάνβιτ και εμπιστεύομαι απόλυτα τις ιδέες του.

Είχε μεγάλη επιθυμία να γίνει πρώτος προπονητής και πιστεύω ότι θα ανέβει γρήγορα τα σκαλιά και θα γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης», δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ της Γαλατά στο επίσημο κανάλι της και πρόσθεσε:

«Θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν και θα χτίσουμε από την αρχή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Έχει δημιουργήσει έναν πολύ καλό δεσμό με τους φιλάθλους. Δεν είναι κάτι που είμαστε συνηθισμένοι και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας».

Για τους ξένους παίκτες: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μπλάκσιρ. Πιστεύω ότι ο Ντι Μποστ θα μείνει γιατί του αρέσει πολύ εδώ. Ο Τριμπλ θα πάει στην Κίνα. Ο Κάνααν ήταν μία ευκαιρία που προέκυψε, γιατί είναι παίκτης EuroLeague. Ακόμη βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της Γαλατά: «Την επόμενη σεζόν θα είμαστε στο Basketball Champions League. Μετά θέλουμε να εξετάσουμε την προοπτική να παίξουμε στην EuroLeague, κάτι που θέλουν πολύ οι οπαδοί μας. Έχουμε σοβαρά πλάνα γι’ αυτό».