Ρεάλ Μαδρίτης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Λάσο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί της Κυριακής (5/6) και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της ισπανικής πρωτεύουσας 

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Λάσο!

Σε νοσοκομείο της Μαδρίτης νοσηλεύεται ο Πάμπλο Λάσο, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη το πρωί της Κυριακής (5/6).

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα πως ο 54χρονος προπονητής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της ισπανικής πρωτεύουσας μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη σήμερα το πρωί.

O Λάσο έφυγε από το γήπεδο μετά την επικράτηση της Ρεάλ επί της Μπασκόνια δείχνοντας σε καλή κατάσταση, ωστόσο τα ξημερώματα της Κυριακής (5/6) αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Συγκεκριμένα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και διακομίσθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Μαδρίτης «Λα Μοραλέγια», όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Ο Λάσο δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και είχε χάσει μόνο αγώνες όταν προσβλήθηκε από τον COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Από εδώ και πέρα όσον αφορά την ομάδα ο βοηθός του Τσους Ματέο θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει στον τρίτο αγώνα των ημιτελικών, την ερχόμενη Τρίτη (7/6) στη Βιτόρια με την Μπασκόνια.