Κολοβέρος: Υπάρχει χημεία ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας

Για την επώδυνη ήττα από την Ισπανία και το στόχο της κατάληψης της 5ης θέσης για την εθνική παίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίλησε ο Ιωσήφ Κολοβέρος, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Κολοβέρος: Υπάρχει χημεία ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας

Η ήττα από την Ισπανία κράτησε εκτός ημιτελικών την εθνική παίδων, αλλά υπάρχουν οι δύο αγώνες για τις θέσεις 5-8 με πρώτον αυτόν απέναντι στην Λετονία την Παρασκευή (17/8, 17:00).

Ο Ιωσήφ Κολοβέρος δήλωσε αρχικά: «Κάναμε ότι μπορούσαμε απέναντι στην Ισπανία, αλλά είναι καλή ομάδα, έχει κορμιά που μας έλειπαν γενικότερα. Στο πρώτο ημίχρονο καλύψαμε τη διαφορά αυτή με την άμυνα, την πίεση, είχαμε και καλά ποσοστά στα σουτ, αλλά στο δεύτερο μπήκαν κάποια δικά τους σουτ, εμείς ήμασταν άστοχοι και όλο το παιχνίδι ξέφυγε».

Η εμπειρία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πρώτη για τους Έλληνες παίκτες, ήταν κάτι διαφορετικό:

«Είναι κάτι στο οποίο δεν έχουμε μάθει με τους σχεδόν καθημερινούς αγώνες. Υπάρχει κούραση για όλες τις ομάδες, αλλά γι’ αυτό το λόγο κάναμε προετοιμασία, γι’ αυτό ήμασταν μαζί ένα μήνα δουλεύοντας.

Γενικά όμως όλο αυτό είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά... έχουμε δύο ακόμη αγώνες με πρώτο αυτό με την Λετονία, Δεν τελείωσε εδώ το τουρνουά. Θέλουμε να νικήσουμε και να συνεχίσουμε στον τελευταίο αγώνα. Για εμάς η πέμπτη από την όγδοη θέση έχει διαφορά. Είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω με ενέργεια και πάθος μπορούμε να νικήσουμε».

Στο τέλος, ο νεαρός αθλητής μίλησε για τη «χημεία» στην εθνική παίδων: «Είναι αλήθεια... Δεθήκαμε πολύ. Είμαστε ένα μήνα μαζί, κάποιοι γνωριζόμαστε και από πέρυσι, αλλά όλο αυτό σε φέρνει πιο κοντά, σε κάνει ομάδα και κάτι περισσότερο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ