Ομπράντοβιτς: «Nτροπή, μας βλέπει όλη η Ευρώπη»

Ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τον τρίτο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, που βρήκε νικήτρια την Παρτιζάν σε βάρος του Ερυθρού Αστέρα (70-67).

Ομπράντοβιτς: «Nτροπή, μας βλέπει όλη η Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

"Θα σας πω κάτι. Από την πρώτη μέρα που ήρθα προσπάθησα να ηρεμήσω τα πνεύματα. Είπα να παίξουμε μπάσκετ. Αυτό είπα στους οπαδούς όταν πήρα για πρώτη φορά το μικρόφωνο. Αυτή είναι μία σοβαρή λίγκα και για να μείνει σοβαρή πρέπει να σέβονται οι οπαδοί τους παίκτες και τους αγώνες

Είναι βασικό να υπάρχει συνέπεια στις αποφάσεις. Οι διαιτητές αποφάσισαν να αδειάσουν μέρος των κερκίδων. Είχαν απόλυτο δίκιο, αλλά γιατί δεν έκαναν το ίδιο στο προηγούμενο παιχνίδι; Ζητάω από τους οπαδούς της Παρτίζαν να μην κάνουν τα ίδια στο επόμενο παιχνίδι, να μην ξανακάνουν ποτέ αυτά τα πράγματα.

Αυτές τις εικόνες θα τις δει όλη η Ευρώπη. Είναι ντροπή. Τι θα σκεφτεί ο κόσμος για την λίγκα μας μετά από αυτά που έγιναν τις τρεις τελευταίες ημέρες; Υποθέτω ότι και οι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν κάποια ομάδα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ασφάλεια. Όταν πέφτει στο γήπεδο ένα μπουκάλι ή ένα νόμισμα και σε χτυπήσει τότε πονάς το ίδιο ανεξαρτήτως ομάδας. Ως άνθρωπος που έχω δύναμη λοιπόν σας παρακαλώ να μην το ξανακάνετε".