Ρίβερς: «Ψάχνω ομάδα...»

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στο "τριφύλλι". Παράλληλα, επεσήμανε πως ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Ρίβερς: «Ψάχνω ομάδα...»

Η συνεργασία του Κέι Σι Ρίβερς με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο Αμερικανός σουτέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην παρουσία του στο "τριφύλλι". Παράλληλα, τόνισε πως βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση ομάδας.

Την περσινή χρονιά: «Η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε καλά, αλλά στα μισά της άρχισα να υποφέρω από ένα πρόβλημα σε κάποιο νεύρο και αυτό άρχισε να με επηρεάζει τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Με στεναχώρησε πολύ αυτό, γιατί είχαμε πραγματικά πολλές πιθανότητες να φτάσουμε στο Final Four».

Για την επερχόμενη σεζόν: «Πρώτα πρέπει να βρω μία ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Δυστυχώς, αυτός προέκυψε σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αποδυνάμωσε. Αυτή τη στιγμή, θέλω να βρω μία ομάδα με την οποία θα μπορώ να νικήσω».