Iσπανία: «Ο Χεζόνια υπέγραψε στη Ρεάλ»

Η «Μarca» θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία του Μάριο Χεζόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης - Ο Κροάτης στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα.

Iσπανία: «Ο Χεζόνια υπέγραψε στη Ρεάλ»

Η αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια από την Ούνικς Καζάν είναι δεδομένη στο τέλος της σεζόν. Ο Κροάτης φόργουορντ, αν και οι περισσότεροι παίκτες των «πρασίνων» αποχώρησαν, εκείνος θέλησε να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον σύλλογο.

Από τη στιγμή, όμως, που η Ούνικς δεν πρόκειται να λάβει μέρος στην EuroLeague από τη νέα σεζόν, ο Μάριο Χεζόνια στράφηκε σε άλλες λύσεις. Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο Κροάτης φόργουορντ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τη φιναλίστ της κορυφαίας διοργάνωσης. Αποτελεί επιλογή του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη.

Ο Μάριο Χεζόνια μεγάλωσε σαν παίκτης στη Μπαρτσελόνα, πριν μετακομίσει στο ΝΒΑ, και θα μπει στην λίστα παικτών που έχουν αγωνιστεί και στους δύο μεγάλους της ισπανικής Λίγκας. Στη σεζόν που πέρασε στην EuroLeague, μέτρησε 14.2 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής.