Ζήσης: «Επιθυμία του Γιάννη να είναι στο Eurobasket»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζήσης στην ΕΡΤ. 

Ζήσης: «Επιθυμία του Γιάννη να είναι στο Eurobasket»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής μας ομάδας, Νίκος Ζήσης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Ιτούδη, την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας παράλληλα πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να παίξει στο Eurobasket 2022 με την «γαλανόλευκη»!

Για τον Ιτούδη και το ντεμπούτο του: «Είναι πολύ σημαντικό ότι θα είναι ο κόουτς Ιτούδης με την Εθνική στο πρώτο ματς με τη Αγγλία (30/6). Θα έρθουν και παιδιά από την Ευρωλίγκα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε την Αγγλία, έχει πολύ καλή πεντάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει μπροστά ο στόχος του Ευρωμπάσκετ, έχει κάνει επαφές με παίκτες και με όλο το σταφ. Να πάμε βήμα-βήμα και να είμαστε ταπεινοί».

Για τον Αντετοκούνμπο και το Eurobasket με την Εθνική: «Θα το αποφασίσει ο ίδιος, είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να δηλώσει το παρών. Τα έδωσε όλα απέναντι στους Σέλτικς, στοίχισε η απουσία του Μίντλετον. Ήταν εκπληκτικός ο Γιάννης και πλέον περιμένουμε μια άμεση επαφή μαζί του για το Ευρωμπάσκετ».

Για τον Ολυμπιακό: «Έκανε μια σπουδαία χρονιά, έπαιξε μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μένει η πικρία ειδικά για τον τρόπο αποκλεισμού και τώρα θα παλέψει για το πρωτάθλημα».

Για τον Σπανούλη και τη νέα του προσπάθεια στην προπονητική: «Είναι σπουδαίο αυτό που κάνει, δίνει πίσω στο μπάσκετ».