Στη Μάλαγα διαφημίζουν τον ερχομό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στη Μάλαγα σε τουρνουά προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας και την Ρεάλ Μαδρίτης και οι Ισπανοί διαφημίζουν τον ερχομό των Πειραιωτών. 

Στη Μάλαγα διαφημίζουν τον ερχομό του Ολυμπιακού

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Ισπανία σε τουρνουά προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μάλαγα, από τις 13 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της Ανδαλουσίας, μάλιστα, διαφημίζει το γεγονός πως θα δώσει το "παρών" η ομάδα του Πειραιά.

Εχθές έγινε και η παρουσίαση του τουρνουά, στο οποίο θα λάβει μέρος και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στα φιλικά ισχυρούς αντιπάλους, επιπέδου Ευρωλίγκας. Οι διοργανωτές σχολίασαν τα εξής: "Είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουμε το τουρνουά για έκτη σερί σεζόν. Έχουν περάσει σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και μεγάλοι παίκτες όπως ο Λούκα Ντόντσιτς. Φέτος θα μας τιμήσει η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός. Τα τρία ματς θα διεξαχθούν σε τρεις διαφορετικές πόλεις ώστε να έρθουν πιο κοντά στο μπάσκετ οι περιφερειακές πόλεις της Ανδαλουσίας».

Όσον αφορά το πρόγραμμα, στην πρώτη μέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάλαγα (στην οποία θα συνεχίσουν την καριέρα τους δύο πρώην «ερυθρόλευκοι», οι Κάιλ Γουίλτζερ και Μπράιαν Ρόμπερτς), ενώ στην δεύτερη οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης.