Σκόλα: Γίνεται ιδιοκτήτης της Βαρέζε

Ο Αργεντίνος θρύλος του μπάσκετ Λουίς Σκόλα θα αποκτήσει το 51% των μετοχών της ιταλικής Βαρέζε, στην οποία είναι ήδη διευθύνων σύμβουλος

Σκόλα: Γίνεται ιδιοκτήτης της Βαρέζε

Ο Λουίς Σκόλα ετοιμάζεται να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Βαρέζε και να γίνει το... απόλυτο αφεντικό της ομάδας!

Ο Αργεντίνος θρύλος του μπάσκετ εκτελεί διευθύνοντος συμβούλου στην ιστορική ομάδα της Ιταλίας, αλλά από εδώ και στο εξής θα είναι ο ιδιοκτήτης της.

Συγκεκριμένα και ύστερα από σχετική ανακοίνωση της Βαρέζε, ο Λουίς Σκόλα θα αγοράσει το 51% των μετοχών και θα γίνει εκείνος που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

«Είμαι τρομερά χαρούμενος με αυτή την πιθανότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η λύση ελήφθη για να δώσει ακόμα περισσότερη ουσία στο έργο που άρχισε κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορεί να φέρει πολλές επιτυχίες στο μέλλον» ήταν τα λόγια του Λουίς Σκόλα.

Ο 42χρονος, νυν διευθυντής της ομάδας, φόρεσε τη φανέλα της Βαρέζε σε 28 ματς της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2020-21 έχοντας 17,8 πόντους και 5,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.