Μακάμπι: «Πάγωσαν» με τον Ζίζιτς!

Ο Άντε Ζίζιτς είχε μια άσχημη σύγκρουση με αντίπαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο για το νοσοκομείο. Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε πως ο παίκτης είναι καλά στην υγεία του

Μακάμπι: «Πάγωσαν» με τον Ζίζιτς!

«Λαχτάρησαν» στο «Γιάντ Ελιάου» κατά την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα, με τον Άντε Ζίζιτς να συγκρούεται με αντίπαλο, να χτυπάει στο κεφάλι και να μένει στο παρκέ, ανήμπορος να σηκωθεί.

Ο σέντερ των γηπεδούχων έχασε την επαφή του με το περιβάλλον και προσπαθούσε να διατηρήσει τις αισθήσεις του, ενώ τόσο το κοινό όσο και οι υπόλοιποι παίκτες περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης εμφανώς σοκαρισμένοι.

Μέχρι να έρθει το φορείο και ο Ζίζιτς αποχωρήσει από το παρκέ με οξυγόνο, οι παίκτες της Μακάμπι είχαν φτιάξει μια ανθρώπινη ασπίδα για να τον προστατέψουν.

Ασφαλώς η αναμέτρηση διακόπηκε και συνεχίστηκε 20 λεπτά αργότερα, αφού ο Ζίζιτς διακομίσθηκε με την βοήθεια των ιατρών στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση του παραπάνω και υπό το χειροκρότημα του κόσμου, ώστε να υπάρξει θετική έκβαση.

Η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση και υπογράμμισε πως ο Κροάτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο κεφάλι, που έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά.