Παπαδόπουλος: «Mας τρόμαξε ο Κωστόπουλος»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Παίδων, Κώστας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αναστάση Κωστόπουλου, αλλά και στα αίτια της ήττας από την Τουρκία. 

Παπαδόπουλος: «Mας τρόμαξε ο Κωστόπουλος»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε πως: "Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είναι καλά το παιδί. Μας τρόμαξε λίγο, αλλά ευτυχώς γύρισε στο ξενοδοχείο και είναι εντάξει», ήταν τα πρώτα του λόγια από το Νόβι Σαντ, για να στραφεί πλέον στις απαραίτητες δηλώσεις για το παιχνίδι: «Είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές σε σχέση με χθες, καλές επιλογές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε καλά και η Τουρκία επέστρεψε στο παιχνίδι και τελικά το κέρδισε».

Για μία ακόμη φορά «ζημιά» έγινε και από τη ρακέτα: «Σε όλο το παιχνίδι κρατούσαμε τους ψηλούς τους εκτός, αλλά είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στα ύψη, η μπάλα περνάει πολύ μέσα και κάποια στιγμή δεν αντέξαμε».

Η Κροατία, που είναι ο επόμενος αντίπαλος, έχει και αυτή ψηλά κορμιά, αλλά και... «πολύ... μπάσκετ. Είναι από τις μπασκετικές σχολές. Όπως έπρεπε να ξεχάσουμε τη νίκη της πρώτης μέρας, τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή. Θα δούμε το παιχνίδι με συγκέντρωση, θα πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, ώστε να καλύψουμε το όποιο μειονέκτημά μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη αυτή, πριν αρχίσουν οι νοκ άουτ αγώνες».