Ραζνάτοβιτς: «Ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα, αλλά στήριξα τον Σπανούλη»

Ο Σέρβος ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε για την περιβόητη πλέον μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει

Ραζνάτοβιτς: «Ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα, αλλά στήριξα τον Σπανούλη»

Δικαιωμένος για τη μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, παρά την… αναταραχή που προκάλεσε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ , εμφανίστηκε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο γνωστός μάνατζερ τόνισε πως τότε έγινε κάτι πρωτόγνωρο με τη μετακίνηση του «Kill Bill» από τον έναν «αιώνιο» στον άλλον, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως τότε στήριξε απόλυτα την επιλογή του παίκτη του.

«Όταν ο Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, ήξερα αμέσως ότι αυτό θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ακόμη και για μένα. Ήταν μία μεταγραφή χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν είχε γίνει ποτέ. Είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είχα εξαιρετικές σχέσεις και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ωστόσο, στήριξα τον παίκτη μου σε εκείνη την περίπτωση. Ο τρόπος μου είναι να λέω την αλήθεια στον παίκτη μου, ακόμη και τα άσχημα, καθώς εάν διαχειριστούν την χειρότερη κατάσταση, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα στο μέλλον.

Σε αντίθεση με τους Αμερικανούς συναδέλφους μου, που λένε στον παίκτη αυτά που θέλει να ακούσει. Πάντα παλεύω ώστε ο παίκτης να μην κάνει κάποιο λάθος και νομίζω ότι έχω πετύχει αρκετά σ’ αυτό το κομμάτι», δήλωσε ο πασίγνωστος ατζέντης στο «Podcast Inkubator» σε ερώτηση σχετικά με τη μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με τις προμήθειές του ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε: «Υπάρχει μία διαφοροποίηση με τις πληρωμές. Όταν μία ομάδα καλέσει κάποιον παίκτη και θέλει να τον υπογράψει, τότε τον εκπροσωπώ και παίρνω προμήθεια 3% από το συμβόλαιό του.

Εάν ο παίκτης δεν έχει ομάδα και κανείς δεν τον έχει καλέσει, τότε του βρίσκω συμβόλαιο και παίρνω το 6%. Είναι μία τίμια συμφωνία και δεν είναι κάτι που δεσμεύει τους παίκτες, καθώς όλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν. Αυτό έχει επιτυχία και τα κάνει πιο απλά».