Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο έθεσε εκτός ομάδας τους Ερτέλ και Τόμπκινς

Η Ρεάλ περνάει κρίση, με τον Πάμπλο Λάσο να παίρνει σκληρές αποφάσεις - Αποκάλυψε πως έχει αφήσει εκτός ομάδας τους Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο έθεσε εκτός ομάδας τους Ερτέλ και Τόμπκινς

Στα τελευταία 10 παιχνίδια της στην Ευρώπη, η Ρεάλ μέτρησε 8 ήττες, με αποτέλεσμα να πέσει στην 4η θέση της κατάταξης. Παράλληλα προβλημάτισε η αγωνιστική πτώση της ομάδας απέναντι στη Μπάγερν. Ηττήθηκε αν και ήταν μπροστά στο σκορ με +20 πόντους.

Ο Πάμπλο Λάσο είναι έντονα προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και έχει αρχίσει να παίρνει σκληρές αποφάσεις. Αποκάλυψε πως έχει αφήσει εκτός ροτέισον τόσο τον Γάλλο πλέι-μέικερ, Τομά Ερτέλ, όσο και τον Αμερικανό φόργουορντ, Τρέι Τόμπκινς. Τόνισε μάλιστα πως η απόφαση είναι οριστική.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως: «Η υπόθεση των Ερτέλ και Τόμπκινς είναι καθαρά δική μου απόφαση. Είναι υποχρέωση μου σαν προπονητής να βρω ποιο είναι το πρόβλημα. Οι δύο παίκτες δεν προπονούνται πλέον μαζί μας. Η απόφασή μου είναι οριστική».

Ήδη οι δύο παίκτες έχουν ενημερωθεί πως είναι ελεύθεροι να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους ακόμα και τώρα άμα προλάβουν, ειδάλλως απλώς θα προπονούνται μόνοι τους μέχρι να βγει η χρονιά. Ο Ερτέλ φέτος είχε πόντους και 4.6 ασίστ σε 19.2 λεπτά, ενώ ο Τόμπκινς σε 12 λεπτά μέτρησε 5.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ.