Γερέμπκο για ΤΣΣΚΑ: «Ωραίο που θα συνεργαστώ με τον Ιτούδη»

Ο Γιόνας Γερέμπκο πήρε μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Σουηδός πάουερ-φόργουορντ με παρελθόν στο ΝΒΑ, αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του.

Γερέμπκο για ΤΣΣΚΑ: «Ωραίο που θα συνεργαστώ με τον Ιτούδη»

Ο Γιόνας Γερέμπκο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του από την Ρωσική ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι χαίρεται που είναι μέλος μίας πολύ δυνατής ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα ο Γιόνας Γερέμπκο δήλωσε στη συνέντευξή του στο κανάλι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Μετά την κατάσταση που πέρασα με τη Χίμκι, το μπάσκετ δεν ήταν η βασική μου προτεραιότητα. Δεν είχα δει την οικογένειά μου για καιρό, ενώ και ο γιος μου γεννήθηκε πρόσφατα.

Το καλοκαίρι είχα πολλές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά επέλεξα να μην τις αποδεχτώ και να παλέψω για την επιστροφή μου στο ΝΒΑ. Αλλά, αυτό τελικά δεν προχώρησε και τότε αποφάσισα να περιμένω για μία καλή πρόταση. Τότε ήρθε εκείνη της ΤΣΣΚΑ.

Είναι ωραίο για μένα που επέστρεψα στη Μόσχα και που θα παίξω ξανά μαζί με τον Αλεξέι Σβεντ και θα συνεργαστώ με τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη, ενώ θα είμαι μέλος μίας πολύ δυνατής ομάδας. Προσωπικά διαπίστωσα τη δυναμική της στα ματς που έπαιξα αντίπαλός της».