ΗΠΑ: Διαιτητής ξυλοκοπήθηκε από μαθητές σε παιχνίδι μπάσκετ νέων (vid)

Βίαιη επίθεση από ομάδα μαθητών και οπαδών δέχθηκε ένας διαιτητής στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μετά το τέλος αγώνα μπάσκετ σε τουρνουά νέων!

ΗΠΑ: Διαιτητής ξυλοκοπήθηκε από μαθητές σε παιχνίδι μπάσκετ νέων (vid)

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος ενός αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τουρνουά νέων στο κλειστό γήπεδο της εκκλησίας «Stronghold Christian Church» στην πόλη Λιθόνια της Τζόρτζια των ΗΠΑ, κοντά στην Ατλάντα.

Μετά το τέλος του ματς ομάδα οπαδών αλλά και μαθητών που συμμετείχαν στο παιχνίδι, κινήθηκαν εναντίον ενός από τους διαιτητές της αναμέτρησης, τον οποίο στη συνέχεια ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης στον διαιτητή:

Ο ρέφερι προσπάθησε αρχικά να αμυνθεί, ωστόσο υπέκυψε στην αριθμητική υπεροχή των επιτιθέμενων, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν έσπευσαν για να τον βοηθήσουν οι άλλοι διαιτητές του ματς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, το θύμα χρειάστηκε 30 ράμματα στο κεφάλι μετά την επίθεση, τα αίτια της οποίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το συμβάν διερευνάται ακόμα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της κομητείας Ντεκάλμπ...