Όλντενμπουργκ - Μπάγερν 106-75: Ανώμαλη προσγείωση…

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στα play off της EuroLeague η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε τη συντριβή με 106-75 εκτός έδρας από την Όλντενμπουργκ  για το γερμανικό πρωτάθλημα

Όλντενμπουργκ - Μπάγερν 106-75: Ανώμαλη προσγείωση…

Η Μπάγερν Μονάχου λίγες ώρες μετά το ματς της EuroLeague και τη νίκη της επί του Ερυθρό Αστέρα αγωνίστηκε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Όλντενμπουργκ και γνώρισε τη συντριβή με 106-75 παίζοντας πολύ άσχημα.

Για την ομάδα του Αντρέα Τρικνιέρι που έκανε εκτεταμένο rotation και πλέον έχει ρεκόρ 19-7 και είναι δεύτερη πίσω από την πρωτοπόρο Βόννη προσπάθησαν ο Τζορτζ με 20 πόντους και 4 ασίστ και ο Ομπστ με 15 πόντους.

Από τους νικητές που έφτασαν τις 10 νίκες και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους ξεχώρισαν ο Χέιντιγκερ με 31 πόντους και 3 ασίστ, ο Πόλντινγκ με 20 πόντους και ο Πρέσι με 11 πόντους και 11 ασίστ.

Πλέον η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της τα τρία τελευταία παιχνίδια της για την EuroLeague όλα εκτός έδρας απέναντι σε Φενέρμπαχτσε (4/4, Εφές Αναντολού (6/4) και Ρεάλ Μαδρίτης (8/4) τα οποία και θα καθορίσουν την τελική της κατάταξη στην οκτάδα.