Μιχαΐλοβιτς: «Οι παίκτες δεν είναι ένοχοι, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει» (pic)

Για την πολεμική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και την άμεση σύνδεση με τον αθλητικό κόσμο, αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.

Μιχαΐλοβιτς: «Οι παίκτες δεν είναι ένοχοι, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει» (pic)

Θέση πήρε για όσα συμβαίνουν τη δεδομένη στιγμή μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, εξηγώντας πως το να συνδέονται τα πολιτικά με τον αθλητισμό είναι άδικο.

Διαβάστε όσα έγραψε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Λυπάμαι ειλικρινά που η πολιτική κατάσταση έχει μετατοπιστεί στον αθλητισμό. Οι αθλητές δεν φταίνε και δεν μπορούν να φταίνε για όσα συμβαίνουν. Αν κάποιος ξέρει την αίσθηση όταν αποκλείεσαι από τις διοργανώσεις, τότε βρισκόμαστε στη Σερβία, δηλαδή στην πρώην Ενωμένη Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, και είμαι σίγουρος ότι κανένας πραγματικός αθλητής δεν μπορεί να το επιθυμεί. Είναι άσκοπο να μιλάμε για το αν αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει υπό όρους κάποιον τώρα. Αν υπερίσχυε η πολιτική, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, Δανία, δεν θα ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1992. Ήρθαν όμως, έπαιξαν δίκαια και επάξια κέρδισαν τον τίτλο. Ελπίζω ότι σύντομα όλοι θα μπορούμε να μιλάμε ξανά μόνο για τον αθλητισμό, όπου θα κερδίσουν οι καλύτεροι στο γήπεδο».