Η Βίρτους Μπολόνια ενδιαφέρεται για τον Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ και η Βίρτους Μπολόνια ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του - Η οικογένειά του γύρισε ήδη στην Ιταλία.

Η Βίρτους Μπολόνια ενδιαφέρεται για τον Χάκετ

Oι εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ και στις ρωσικές ομάδες είναι ραγδαίες. Στην EuroLeague οι αγώνες τους αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας, ενώ αρκετοί παίκτες αποχωρούν από τους συλλόγους. Είτε για λόγους ασφάλειας λόγω της πολεμικής σύγκρουσης ανάμεσα στη χώρα και την Ουκρανία, είτε και για λόγους ηθικής, εκφράζοντας την ενόχλησή τους για την πολιτική συμπεριφορά της Ρωσίας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήδη μάλιστα έχει φύγει η οικογένειά του από τη Ρωσία και έχει επιστρέψει στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται πως από την ΤΣΣΚΑ έχουν αποχωρήσει ήδη οι Γκριγκόνις, Σενγκέλια, Μπόλομποϊ και Βόιτμαν, ενώ οι ΗΠΑ έχουν ζητήσει από όλους τους Αμερικανούς που ζουν στη Ρωσία να αποχωρήσουν από τη χώρα.

Η Βίρτους Μπολόνια, λοιπόν, στην οποία κόουτς είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο, κινείται στο να έρθει σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Χάκετ, εφόσον φυσικά ο παίκτης αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ. Τα Μέσα από το εξωτερικό τονίζουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Στη Βίρτους αγωνίζονται ήδη οι Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Μπελινέλι. Η τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Χάκετ έπαιξε στην Ιταλία μπάσκετ, ήταν τη διετία 2013-2015 στο Μιλάνο, καθώς στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.