Η Κύμη στη Κύπρο για προετοιμασία

Στη Κύπρο θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Κύμη, η οποία και θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τον Κεραυνό Στροβόλου και την ΑΕΚ Λάρνακας. 

Η Κύμη στη Κύπρο για προετοιμασία

Η ανακοίνωση της Κύμης:

"Στις αρχές Σεπτεμβρίου, εν μέσω σχεδόν της προετοιμασίας του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης θα μεταβεί στην Κύπρο για να λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνουν η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Κεραυνός Στροβόλου. Συγκεκριμένα, το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Λευκωσία και εκτός από τις δύο διοργανώτριες ομάδες και την Κύμη, θα συμμετάσχει και ο Προμηθέας Πάτρας.

Θα είναι λοιπόν μια ευκαιρία ο προπονητής της Κύμης κ. Καστρίτης να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά παράλληλα είναι και μια ευκαιρία να ανταποδώσουμε την επίσκεψη στην ΑΕΚ Λάρνακας για την συμμετοχή της στο διήμερο φιλικών που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο χρόνια στο κλειστό της Κύμης. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε και το υπόλοιπο πρόγραμμα φιλικών αγώνων του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης".

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ