Φενέρμπαχτσε-Μπούρσασπορ 99-96: Τα βρήκε... σκούρα η ομάδα του Τζόρτζεβιτς

Η Μπούρσασπορ ζόρισε αρκετά τη Φενέρμπαχτσε και παραλίγο να καταφέρει ένα σπουδαίο «διπλό», αν δεν αστοχούσαν στο τελευταίο τρίποντο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία, αν μη τι άλλο, «αγχωτική» νίκη.

Φενέρμπαχτσε-Μπούρσασπορ 99-96: Τα βρήκε... σκούρα η ομάδα του Τζόρτζεβιτς

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να έχει βρει τα «πατήματά» της στην Euroleague, σημειώνοντας σημαντικές νίκες στον αγώνα δρόμου προς τα πλέι οφ, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας δεν ισχύει το ίδιο. Μία εβδομάδα μετά τη… συντριβή από την Ανατολού Εφές, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς είδε την Μπούρσασπορ να έρχεται στην έδρα της και να την κοιτάει στα μάτια, φτάνοντας κυριολεκτικά ένα σουτ μακριά από το «διπλό».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Ντουντζίνσκι αστόχησε σε τρίποντο στα 9’’ πριν από τη λήξη, όταν το ματς ήταν στο 98-96. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με 1/2 ελεύθερες βολές του Μαχμούτογλου.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς, που ανέβηκε στο 16-4, ήταν με 19 πόντους οι Άκπιναρ και Μπούκερ, οι οποίοι είχαν από 5/5 τρίποντα ο καθένας(!), με τον Μαχμούτογλου να προσθέτει άλλους 18π. Παράλληλα, το ντεμπούτο του με τη Φενέρ έκανε ο νεοαποκτηθείς Σταρκς, ο οποίος σε 15 λεπτά συμμετοχής είχε 10 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 47-48, 73-70, 99-96