Παπαπέτρου: «Όλα πάνε κατ’ ευχήν, πίσω το συντομότερο δυνατόν» (pic)

Με μία ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ο Ιωνάννης Παπαπέτρου θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του σχετικά με το χειρουργείο, να ευχαριστήσει τους ιατρούς και να ενημερώσει πως θα επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται. 

Παπαπέτρου: «Όλα πάνε κατ’ ευχήν, πίσω το συντομότερο δυνατόν» (pic)

«Όλα πάνε κατ’ ευχήν»… Αυτό είναι το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρεται στην επέμβαση που έκανε. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τονίζει ότι όλα πήγαν καλά, ευχαριστεί τους ιατρούς και δηλώνει ότι θα είναι πίσω το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του διεθνή φόργουορντ:

«Πέντε μέρες μετά το χειρουργείο και όλα πάνε κατ' ευχήν. Θέλω να ευχαριστήσω την γιατρό μου Ανατολή Παταρίδου που ήταν μαζί μου από την αρχή του προβλήματος ιγμορίτιδας που αντιμετωπίστηκε με ενδοσκοπική χειρουργική. Επίσης να ευχαριστήσω το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για την άψογη φιλοξενία. Τέλος την ομάδα μου και το ιατρικό της επιτελείο αλλά και όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Θα είμαι πίσω το συντομότερο δυνατόν»