Ο Τόμας το φυσάει και δεν... κρυώνει με τον Ολυμπιακό

Ο Ντεσόν Τόμας ανέφερε ξανά πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει γνωρίσει δύο φορές τον αποκλεισμό από το Final Four κόντρα στους Πειραιώτες. 

Ο Τόμας το φυσάει και δεν... κρυώνει με τον Ολυμπιακό

Ο Ντεσόν Τόμας αποτελεί ένα εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "3", όσο και στο "4", ανέφερε πως έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολυμπιακό.

Βλέπετε, γνώρισε δύο φορές τον αποκλεισμό από τους Πειραιώτες λίγο πριν από το Φάιναλ Φορ. Πρώτα το 2015 αγωνιζόμενος με την Μπαρτσελόνα και ακολούθως το 2017 όντας παίκτης της Αναντολού Εφές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ισραήλ, αναφέρθηκε στη συνεργασία που θα έχει (και πάλι) με τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από την Μακάμπι. «Όταν τελείωσε η σεζόν, πίστευα πως θα συνεχίσω. Όλοι στην Μακάμπι με εκτιμούσαν πολύ. Είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Δεν έχω νευριάσει με την Μακάμπι, δεν υπάρχει καμία κακία μέσα μου. Δεν μου μίλησαν απευθείας, αλλά μέσω του ατζέντη μου. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο που τελείωσε η συνεργασία μας. Σίγουρα πάντως θέλω να τους αποδείξω πως έκαναν λάθος».

Για την συνεργασία που θα έχει και πάλι με τον κόουτς Τσάβι Πασκουάλ: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω και πάλι για τον κόουτς Πασκουάλ. Η αλήθεια είναι πως στην Μπαρτσελόνα έπαιξα περισσότερο ως σμολ φόργουορντ, αλλά έχω αποδείξει πως μπορώ να παίξω με την ίδια άνεση και στις δύο θέσεις των φόργουορντ».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό και την αντιπαλότητα που θα υπάρχει: «Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, έπαιξα εναντίον τους και ηττήθηκα με 3-1 στα πλέι-οφς λίγο πριν το Final Four το 2015. Με την Εφές, έχασα 3-2 πέρσι, οπότε μπορείς να πεις ότι έχω ανοικτούς λογαριασμούς μαζί τους. Είναι διαφορετικά να παίξεις κόντρα στον Ολυμπιακό ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Θα είναι τρομερό όμως».

Για το χαμηλό μπάτζετ που υπάρχει σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι κακό, πάντα μπορείς να το δεις θετικά. Με αυτό, μπορείς να δημιουργήσεις μία... πεινασμένη ομάδα, με παίκτες που έχουν να αποδείξουν πράγματα στο παρκέ. Πιστεύω πως αυτή είναι και η κατάσταση με εμάς».