Βούκσεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στο Βελιγράδι και την Παρτιζάν

Βούκσεβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς στάθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για την Παρτιζάν.

«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη και θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτόν. Ο κόουτς ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που ήρθα στην Παρτίζαν. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ, όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε ο Βούκσεβιτς.

H Παρτιζάν έκανε δικό της τον Τρίσταν Βούκσεβιτς που αγωνιζόταν στη Ρεάλ και θέλησε να πάρει περισσότεροι χρόνο συμμετοχής.

Ο 18χρονος σέντερ που φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ, έφυγε από τη «Βασίλισσα» και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Παρτιζάν. Από το 2019 μέχρι και το 2022 ήταν παίκτης των Μαδριλένων.

Τη σεζόν που διανύουμε, μετρά 2,1 πόντους και 1,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 9 παιχνίδια με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο στη EuroLeague.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και ο Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία να τον εξελίξει κι άλλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι γιός του Ντούσαν Βούκσεβιτς που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.