Ρεάλ Μαδρίτης: Με Ταβάρες και Ρούντι στο clasico

Ο Έντι Ταβάρες και ο Ρούντι Φερνάντεθ ξεπέρασαν τον κορονοϊό και θα είναι κανονικά παρόντες στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα για τη Liga Endesa την Κυριακή (23/1)

Ρεάλ Μαδρίτης: Με Ταβάρες και Ρούντι στο clasico

Ο Έντι Ταβάρες και ο Ρούντι Φερνάντεθ βρέθηκαν αρνητικοί σε μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν και είναι έτοιμοι για το clasico της Liga Endesa, το απόγευμα της Κυριακής (23/1).

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες, που είχαν νοσήσει από τον κορονοϊό, έδωσαν το απαιτούμενο αρνητικό δείγμα σε PCR, επέστρεψαν στις προπονήσεις και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο clasico.

Οι δύο παίκτες έλειπαν για περίπου δέκα ημέρες, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τις λύσεις προκειμένου να συνεχίσει με νίκες στο διάστημα της απουσίας τους.

Αντίθετα για την Μπαρτσελόνα η ιστορία εξελίχθηκε διαφορετικά, αφού οι Καταλανοί ηττήθηκαν από την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία.

Οι δύο αντίπαλοι αναμετρώνται την Κυριακή (23/1) στις 19:30 στο WiZink Center και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, μια και είχε αναβληθεί λόγω του κορονοϊού.