Μαρκ Γκασόλ: «Δεν ξέρω αν η Χιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε σε καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα πριν ολοκληρώσει την καριέρα του

Μαρκ Γκασόλ: «Δεν ξέρω αν η Χιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Ο Μαρκ Γκασόλ επέλεξε να αγωνιστεί στην Χιρόνα μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ στην Ευρώπη, αλλά φαίνεται πως το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Μπαρτσελόνα δεν έχει εκλείψει.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος σέντερ μίλησε στο καταλανικό ραδιόφωνο Rac1 για την Χιρόνα στην οποία αγωνίστηκε μετά από πολλά χρόνια, ενώ παραδέχθηκε πως ακόμα δεν γνωρίζει εάν αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός στην μεγάλη του καριέρα.

«Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω» είπε ο Μαρκ και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν η Χιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου.

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της ομάδας και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό.

Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν».