Λιετκαμπέλις - Σλασκ Βρότσλαβ 88-65: Άνετη νίκη με μπροστάρη τον Καλαϊτζάκη

Επιστροφή στις νίκες για τη Λετικαμπέλις κόντρα στη Σλασκ Βρότσλαβ (88-65) για τη 10η αγωνιστική του Eurocup με το Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να είναι ο κορυφαίος με 18 πόντους. 

Λιετκαμπέλις - Σλασκ Βρότσλαβ 88-65: Άνετη νίκη με μπροστάρη τον Καλαϊτζάκη

Η Λιετκαμπέλις δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σλασκ Βρότσλαβ, επικρατώντας με το άνετο 88-65 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το Eurocup. Οι Λιθουανοί μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα, παίρνοντας άμεσα διψήφιο προβάδισμα, ενώ δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω το σκορ, φτάνοντας σε ένα εύκολο αποτέλεσμα, έπειτα από την οριακή ήττα μέσα στην έδρα της Λοκομοτίβ τη περασμένη εβδομάδα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο δικό μας Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην επίθεση, σημειώνοντας 18 πόντους προσθέτοντας ακόμη 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ακόμη, στους 20 πόντους σταμάτησε ο Βιτένις Λιπκεβίτσιους, ενώ άλλους 18 πρόσθεσε ο Κριστούπας Ζεμάιτις. Πλέον οι Λιθουανοί βρίσκονται στο 5-5 και τη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν ξανά τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην έδρα τους, με σκοπό να ανακάμψουν για τη τελευταία και κατορθώσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 50-38, 67-47, 88-65