Λε Μαν-Βιλερμπάν 80-81: «Καθάρισε» από τη γραμμή ο Οκόμπο

Τα βρήκε σκούρα στο Λε Μαν η Βιλερμπάν, αλλά χάρις σε δύο ελεύθερες βολές του Οκόμπο στο τέλος, πήρε το πολυπόθητο «διπλό». 

Λε Μαν-Βιλερμπάν 80-81: «Καθάρισε» από τη γραμμή ο Οκόμπο

Η Βιλερμπάν αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Euroleague, με τον Τι Τζέι Πάρκερ να έχει δημιουργήσει ένα αρκετά αναγνωστικό σύνολο. Οι Γάλλοι ωστόσο, παρότι έχουν πιάσει τους πάντες στον... ύπνο όσον αφορά την Ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν θα έλεγε κανείς ότι τα πάνε εξίσου καλά στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Η ομάδα από τη Λιόν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της LNB League με ρεκόρ 9-6, ενώ και το απόγευμα της Κυριακής (16/1) τα βρήκαν... σκούρα σ[απέναντι στη Λε Μαν, της οποίας κατόρθωσαν να υπερισχύσουν με 80-81 χάρις σε δύο κρίσιμες βολές του Έλι Οκόμπο.

Για τη Βιλερμπάν εκτός από τον Οκόμπο, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους και 7 ασίστ, είχε σε καλή μέρα και τον Κρις Τζόουνς (13 πόντοι) ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο αρκέστηκε σε 4 πόντους σε μόλις 3 λεπτά συμμετοχής.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, είχαν έξι διψήφιους σκόρερ, όμως στο τέλος άφησαν το ροζ φύλλο να τους... γλιστρήσει. Κορυφαίος από πλευράς Λε Μαν ήταν ο Ντάντε Κάνιγχαμ με 15 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ 13 πόντους κι 7 ασίστ είχε ο Κατζάμι-Κιν.