ΚΑΕ ΑΕΚ: «Είμαστε εδώ και παλεύουμε»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ αναγνωρίζει τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ωστόσο δεν δέχεται τη στρέβλωση και την προσπάθεια χειραγώγησης.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Είμαστε εδώ και παλεύουμε»

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ περί απαλλαγής κατηγορίας για μη τήρηση διακανονισμών, ως προς τη ΚΑΕ ΑΕΚ, οι ίδια η «Ένωση» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου αναγνωρίζει τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ωστόσο δεν δέχεται τη στρέβλωση και την προσπάθεια χειραγώγησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H AEKBC και το Νομικό Τμήμα της με σύνεση, προσήλωση και σοβαρότητα θα συνεχίσουν να μάχονται δυναμικά σε έντιμους αγώνες, σε όλα τα επίπεδα, δίχως βερμπαλισμούς και ακρότητες, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της εταιρίας, και κυρίως με «πυξίδα» τις αξίες του ιστορικού Σωματείου μας.

Η ΑΕΚ ΒC ουδόλως πανηγυρίζει για τη σημερινή εξέλιξη. Αναγνωρίζει πλήρως τα προβλήματα, που έχουν ανακύψει για θέματα, για τα οποία πρώτη ενημέρωσε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα παρά τα - περί αντιθέτου - γραφόμενα. Καταδικάζει, ωστόσο, τις πρακτικές όλων όσοι επιχείρησαν το τελευταίο διάστημα να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.

Ως οργανισμός αποδεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική για δικές μας παραλείψεις, δεν αποδεχόμαστε τη στρέβλωση και τη συντονισμένη προσπάθεια χειραγώγησης απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται.

Ο δρόμος είναι ακόμη ανηφορικός για μας.

Εμείς είμαστε όμως ΕΔΩ και παλεύουμε...

Προχωράμε...

ΑΕΚ ΒC»