Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την στήριξη»

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, στάθηκε στο ότι η διοίκηση της «ομάδας του λαού» ήταν στο πλευρό του κατά την περίοδο της κρίσης αποτελεσμάτων επισημαίνοντας ότι η ενότητα απέτρεψε τα χειρότερα...

Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την στήριξη»

Νικηφόρα (83-78) ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος η Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού πήρε το «διπλό» στην Ιερουσαλήμ κόντρα στην Χάποελ για την Ισραηλινή Λίγκα.

Αποτέλεσμα που ακολούθησε την δημόσια στήριξη που απόλαυσε από τη διοίκηση της «ομάδας του λαού» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά την αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν μετά την ένδεια αποτελεσμάτων που προηγήθηκε.

Ο Έλληνας τεχνικός στο τρίτο... ημίχρονο της αναμέτρησης αποθέωσε τους παίκτες του και ευχαρίστησε την διοίκηση της Μακάμπι για την στήριξη τονίζοντας ότι άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί αν είχε αντίστοιχα προβλήματα.

«Θέλω να πετύχω, όλη η ομάδα θέλει να συνέλθει. Παλεύουμε μαζί» δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Είχαμε κακό μομέντουμ, πολλά πράγματα έγιναν στην ομάδα. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες, θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα, επειδή το πιο σημαντικό είναι το πώς παλεύουμε».

Για την στήριξη που είχε από την διοίκηση της ομάδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την στήριξή του στο πρόσωπό μου και την ομάδα. Βρίσκομαι καιρό σε αυτή την δουλειά και ξέρω τι γράφεται κι ας μην το διαβάζω.

Ήμασταν σε κακή φάση, δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Όταν προετοιμάζεσαι για μία σεζόν, έχεις στιγμές που πέφτεις κάτω. Το πιο σημαντικό είναι ότι παλέψαμε ακόμα και στους αγώνες της EuroLeague που χάσαμε από λάθος αποφάσεις».

Κλείνοντας, ο τεχνικός της Μακάμπι ανέφερε για το ματς: «Όλοι στάθηκαν στο ύψος των προσδοκιών και απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται στην Μακάμπι. Πιστεύουμε σε αυτούς, δεν ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ. Άλλες ομάδες θα είχαν διαλυθεί μετά από αυτά που έγιναν και τις συνεχόμενες ήττες. Εμείς όχι, μείναμε ενωμένοι».